Bank of Ideas x The Ulkopolitist: Missä sijaitsevat Suomen kokonaisturvallisuuden sokeat pisteet?

Tekstiartikkelin kuva.

Mitä kokonaisturvallisuus on ja miksi se ansaitsee huomiomme tässä maailmantilanteessa?

Ulkopolitist · Bank of Ideas

Suomeen ja muihin Itämeren alueen maihin kohdistuvat uhkakuvat elävät jatkuvasti. Turvallisuuspoliittiset jännitteet Itämeren alueella ovat lisääntyneet erityisesti kuluneen puolentoista vuoden aikana. Miten Itämeren alueen kokonaisturvallisuutta tulee kehittää? Missä sijaitsevat kokonaisturvallisuusajattelumme sokeat pisteet? Mitä voimme oppia naapurimailtamme?

Näihin ajankohtaisiin kysymyksiin tartumme tässä kokonaisturvallisuutta käsittelevässä podcast-jaksossa, joka on tehty yhteistyössä turvallisuuspoliittisen ajatushautomo Elisabeth Rehn – Bank of Ideasin kanssa.

Tässä jaksossa pääsemme kuulemaan ensimmäisten joukossa tuoreimmat kokonaisturvallisuuteen liittyvät havainnot. Saamme nimittäin esimakua Bank of Ideasin luotsaamasta kokonaisturvallisuutta käsittelevästä selvitystyöstä, joka julkaistaan virallisesti torstaina 24.8. järjestettävässä Nordic Security Dialogue -tapahtumassa. Jos siis kokonaisturvallisuus kiinnostaa, niin kuuntele tämä podcast-jakso ja tule kuulolle tapahtumaan striimin välityksellä osoitteessa hanaholmen.fi!

Asiantuntijavieraina jaksossa ovat Bank of Ideasin perustajajäsenet ja tutkijat, kasvatustieteen tohtori Kaisa-Maria Tölli sekä filosofian tohtori Tuomas Kuronen.

Äänitys: 17.8.2023

Juontajat: Tuomas Lähteenmäki ja Rosa Kotoaro 

Editointi: Tuomas Lähteenmäki

Jakso on toteutettu yhteistyössä Elisabeth Rehn – Bank of Ideasin ja jakso.fi:n kanssa.

Kuuntele kaikki The Ulkopolitistin podcastit Spotifysta.

Lue myös