Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

The Ulkopolitist on vuonna 2011 perustettu kansainvälisen politiikan ilmiöitä sekä suomalaista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa käsittelevä sitoutumaton verkkolehti. Sen sisällöntuotannosta vastaa yli kuusikymmentä eri ulkopolitiikan ja kansainvälisten suhteiden osa-alueiden asiantuntijaa. Verkkolehden varsinaisesta toimituksesta on vastuussa 11 hengen toimituskunta.

The Ulkopolitistin perustamisen kantavana ideana oli suomalaisen ulko- ja turvallisuuspoliittisen keskustelun edistäminen. Se pyrkii edelleenkin luomaan laadukasta ja analyyttistä keskustelua ulko- ja turvallisuuspolitiikan sekä kansainvälisen politiikan teemoihin liittyen – välillä pilke silmäkulmassa.

Lehden tavoitteena on tuoda esiin uusia kriittisempiä ja kansainvälisempiä analyyttisiä näkökulmia. Se haluaa lisäksi tarjota julkaisufoorumin yleistajuisille mutta korkeatasoisille teksteille, jotka käsittelevät kansainvälisiä suhteita koskettavia teemoja. The Ulkopolitistin kirjoittajat pitävät tärkeänä, että kansainvälispoliittisista ilmiöistä kiinnostuneille on tarjolla laadukasta suomenkielistä analyysiä moninaisista asiakysymyksistä sekä erilaisista näkökulmista.

Kommentointi

Jokaista lehdessä julkaistua kirjoitusta voi kommentoida. Toimitus varaa kuitenkin itselleen oikeuden poistaa kaikki kommentit, jotka ovat sisällöltään lainvastaisia, aggressiivisia, halventavia tai muuten hyvän tavan vastaisia. Wheatonin lakia lainaten “don’t be a dick”.

Vieraskynät

The Ulkopolitist julkaisee myös vierailevien kirjoittajien puheenvuoroja, joiden aihepiiri vastaa The Ulkopolitistin käsittelemiä teemoja. Erityisesti verkkolehdessä esiintyneitä kirjoituksia kommentoivat puheenvuorot ovat tervetulleita. Kirjoituksia ja vastapuheenvuoroja voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimitus(a)ulkopolitist.fi

Sisällön lainaaminen

The Ulkopolitistissa esiintyvää materiaalia saa lainata ilman toimituksen lupaa seuraavien ehtojen täyttyessä:

  1. Sisältöä ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin (muussa tapauksessa ota yhteyttä verkkolehden toimitukseen).
  2. Sisällön alkuperäinen tuottaja  sekä julkaisu mainitaan
  3. Lainatun sisällön yhteydessä annetaan myös The Ulkopolitistin osoite
  4. Lainattua sisältöä ei muokata

Palaute

Palautetta verkkolehden kirjoittajille voi puolestaan lähettää sähköpostitse. The Ulkopolitistia voi seurata myös FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

The Ulkopolitistin kansainvälinen kausijulkaisutunnus on ISSN 2342-7701.

Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type