The Europolitist – Kuka kertoo globaalin Euroopan tarinaa?

Tekstiartikkelin kuva.

Eurovaalit lähestyvät ja jälleen kerran äänestään Euroopan tulevaisuudesta. Kuuntele uusi The Ulkopolitistin ja Euroopan parlamentin Suomen-toimiston yhteistyössä lanseeraama äänikirje tulevien vaalien kynnyskysymyksistä.

Ulkopolitist · The Europolitist – Kuka kertoo globaalin Euroopan tarinaa?

Neliosainen ohjelma alleviivaa suomalaisen EU-osaamisen korkeaa laatua ja nostaa esiin myös Brysselissä asuvien asiantuntijoiden näkemystä kotimaisessa keskustelussa.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa sukelletaan tulevien eurovaalien lähtöasetelmiin ja pohditaan, minkälainen tarina EU:sta vetoaa äänestäjiin ja kuinka EU:n edistämät arvot ylipäätään pärjäävät kasvavan autoritaarisessa maailmassa.

Vieraina Helsingin yliopiston tutkija Timo Miettinen, Euroopan parlamentin Suomen-toimiston päällikkö Jarmo Oikarinen ja EU-nuorisodelegaatti Emilia Uljas. Ohjelman juontaa The Ulkopolitistin Ida-Susanna Pöllänen ja Tuomas Lähteenmäki.

Viimeisimmät julkaisut