Kuuntele Uuden ajan johtajuus -tapahtuman paneelikeskustelut podcasteina

The Ulkopolitistin ja Microsoftin yhteistyössä järjestämä Uuden ajan johtajuus -stream-tapahtuma kutsui katsojat maaliskuussa 2022 uudelleenmäärittelemään johtajuuden ja yritysten roolin ajassa, jossa uusille ajatuksille ja kansainväliset rajat ylittävälle yhteistyölle on suurempi aikapaine kuin koskaan aikaisemmin.

Tilaisuudessa pohdittiin teknologiayritysten valtaa, kyberympäristön uusia uhkia ja kestävän johtajuuden kasvavaa tarvetta. 

Kuuntele tilaisuuden paneelikeskustelujen tallenteet alta podcasteina.

Teknologisen murroksen haasteet kestävälle johtajuudelle

Ulkopolitist · The Ulkopolitist X Microsoft: Teknologisen murroksen haasteet kestävälle johtajuudelle

Tulevaisuuden johtajuuden tärkeimmät kysymykset liittyvät ympäristöön ja yhdenvertaisuuteen. Miten teknologinen murros ja teknologiajättien vallan kasvu vaikuttavat nuorten johtajien mahdollisuuksiin ratkoa näitä kysymyksiä?

Vastauksia pohtivat Mimmit koodaa -ohjelman vetäjä Milja Köpsi, Islet Groupin toimitusjohtaja Janina Luoto ja DeiDein toimitusjohtaja Jasmin Assulin. Juontajina toimivat Leonard Wilhelmus ja Tuomas Lähteenmäki.

Deep Fakes, AI-trolls and Ever Weirder Cyber Threats

Ulkopolitist · The Ulkopolitist X Microsoft: Deep Fakes, AI-trolls and Ever Weirder Cyber Threats

The global information space is changing at a tremendous speed. In this panel, we ask how young executives should adapt and lead in a fast changing cyber security environment where distinguishing between reality and fake is becoming ever more difficult. 

The panel features senior security consultant at F-Secure Laura Kankaala, head of AI and personalization at Yle News Lab Jarno M. Koponen and senior analyst at Hybrid CoE Jakub Kalenský as panelists, and Tuomas Lähteenmäki and Annastina Haapasaari as hosts.

The Winner Takes It All – Miten big datan valta vastuuttaa?

Ulkopolitist · The Ulkopolitist X Microsoft: The Winner Takes It All – Miten big datan valta vastuuttaa?

Teknologiajäteillä on valtaa tänä päivänä jo enemmän kuin valtioilla. Miten nämä uudet toimijat mahtuvat maailmanpolitiikan kartalle ja kuinka niihin pitäisi suhtautua?

Panelisteina mukana ovat Hannes Snellmanin partneri, kilpailuoikeuden asiantuntija Maria Wasastjerna, Helsingin Sanomien taloustoimittaja Juha-Pekka Raeste, Ulkoministeriön johtava asiantuntija Stefan Lindström ja Microsoftin yhteiskuntasuhdejohtaja Susanna Mäkelä. Paneelin juontavat Annastina Haapasaari ja Leonard Wilhelmus.

___

Katso koko The Ulkopolitist X Microsoft: Uuden ajan johtajuus -tapahtuman tallenne täältä.

Kuuntele kaikki The Ulkopolitistin podcastit Spotifysta.


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *