The Europolitist -podcast: Pysyykö EU datatalouden kyydissä?

The Europolitistin kolmannessa jaksossa perehdytään EU:n digitaaliseen siirtymään ja sen aiheuttamiin yhteiskunnallisiin muutoksiin vuoteen 2030 mennessä.

Yhteistyössä The Ulkopolitistin ja Euroopan parlamentin Suomen-toimiston kanssa tuotettu The Europolitist -podcast nostaa esiin neljä polttavinta kysymystä Euroopan unionin tulevaisuudesta.

Ohjelman kolmannessa jaksossa selvitämme, mitä paljon puhuttanut EU:n digitaalinen vuosikymmen käytännössä tarkoittaa, ja miksi valmistautuminen datatalouteen on juuri nyt kaikkien huulilla.

Pohdimme myös, ovatko EU:n pyrkimykset osoittaa digitaalista johtajuutta tarpeeksi kunnianhimoiset, ja miltä datatalouden määrittämä tulevaisuus itse asiassa näyttää.

Vieraina jaksossa ovat Euroopan parlamentin jäsenet Miapetra Kumpula-Natri ja Elsi Katainen sekä vanhempi asiantuntija Johannes Anttila ajatushautomo Demos Helsingistä.

Parhaillaan käynnissä oleva Euroopan tulevaisuuskonferenssi hahmottelee suuntaviivoja EU:n tulevaisuudelle. Samoja tulevaisuuskonferenssin aiheita käsitellään The Europolitist -podcast-sarjassa.

Nauhoitettu 17.11.21
Juontajat: Annastina Haapasaari ja Tuomas Lähteenmäki
Editointi: Petri Vanhanen
Jingle ja äänisuunnittelu: Petri Vanhanen


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *