(Huomioithan, että tämä artikkeli on seitsemän vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

The Ulkopolitistin uusi kausi

The Ulkopolitist | 01.09.2017

Kuvitus: Inka Reijonen / The Ulkopolitist

Jälleen on yksi The Ulkopolitistin kesätauko takana, emmekä ole tälläkään kertaa jääneet nauttimaan Suomen (olemattomasta) kesälämmöstä, vaan olemme kulissien takana suunnitelleet aktiivisesti julkaisumme uutta sesonkia. Kesäkuussa julkaisemamme hakuilmoitukset tuottivat iloksemme paljon hyviä hakemuksia. Onnistuneen haun ansiosta voimme ilmoittaa, että The Ulkopolitistin tekijätiimi laajenee nyt 19 hengellä yhteensä 74:ään henkilöön, joista kukin sarallaan (toimitus, kielentarkastus, kirjoittaminen, viestintä) kantavat kortensa kekoon The Ulkopolitistin hyväksi. Olemme tästä kehityksestä luonnollisesti hyvin ylpeitä, ja nykyisellä kokoonpanolla olemme entistäkin kykenevämpiä tuottamaan laadukkaampaa ja monipuolisempaa sisältöä.

Varsinaisesti maanantaina alkavasta syyskaudesta onkin tulossa todella jännittävä, ajankohtainen ja temaattisesti monipuolinen aina Aurora ja Zapad -harjoituksista Kaakkois-Aasian pakolaispolitiikkaan ja Tuntemattoman sotilaan viimeisimpään uusintaversioon. Sanomattakin on selvää, että myös ulkopoliittisesti tapahtumarikkaan kesän päätähti, Donald J. Trump, pääsee ulkopolitistien käsittelyyn. Euroopan unioniakaan emme unohda, ja maanosamme tulevaisuuteen merkittävästi vaikuttavat Saksan vaalit myös lähestyvät vääjäämättä. Sama koskee omia presidentinvaalejamme, joita seuraamme herkeämättä kampanjoinnin käynnistyessä pitkin syksyä.

Olemme syksystä lähtien laajentamassa merkittävästi keväällä alkanutta podcast-toimintaamme, ja sisältömme tällä alueella onkin syyskauden alettua aiempaa säännöllisempää ja kattavampaa.

Näiden saatesanojen myötä toivotamme teidät, hyvät lukijat, tervetulleeksi The Ulkopolitistin uudelle kaudelle!

JK. Muista, että jos satut törmäämään janoisen näköiseen ulkopolitistiin, on janojuoman tarjoaminen välittömin tapa tukea hänen panostaan!


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *