(Huomioithan, että tämä artikkeli on seitsemän vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

Podcast: ”Uhkakuvat ovat poliittisia”

The Ulkopolitist | 25.05.2017

The Ulkopolitistin ensimmäisessä podcastissa puhuttavat uhkakuvien poliittisuus ja digitaalisen yhteiskunnan herkät kohdat.

Vaikka hybridistä on tullut turvallisuuden muotisana, on sen tehtävä alleviivata sitä miten nopeasti kehittyvät kansainväliset ilmiöt ovat yhä tiiviimmin läsnä arkisissa askareissamme. Esimerkiksi Suomessakin paljon puhuttu sähköisten vaalien kehitys on erittäin herkkä teema. Suomen vahvoilta varautumisen perinteiltä vaaditaankin yhä nopeampaa sopeutumista yleiseen kehitykseen.

Kansallista uhkakuvapuhetta seurataan alati aktiivisemmin kansallisvaltion rajojen ulkopuolella, mikä korostaa arvojen ja viestinnän merkitystä luottamuksen rakentamisessa.

Keskustelemassa Aalto yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll sekä Ulkopolitistin Matti Pesu ja Henri Vanhanen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/324333979″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *