(Huomioithan, että tämä artikkeli on seitsemän vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

The Ulkopolitist 2.0

The Ulkopolitist | 18.01.2017
The Ulkopolitist kääntää uuden lehden uusilla verkkosivuilla.

The Ulkopolitist kääntää uuden lehden uusilla verkkosivuilla.

Viime vuodet The Ulkopolitist on keskittynyt ennen kaikkea sisällön kehittämiseen lukijoidemme palvelemiseksi. Olemme tehneet paljon töitä parantaaksemme artikkeliemme laatua, ja ottamalla uusia kirjoittajia mukaan projektiin olemme samalla kasvattaneet artikkelien kirjoa huomattavasti. Viime vuosi olikin julkaisemisen suhteen The Ulkopolitistin historian vilkkain ja otteemme entistä globaalimpi.

The Ulkopolitistin julkisivu on pysynyt koko tämän ajan samana. Nyt siihen tulee muutos. Tästä päivästä lähtien The Ulkopolitist palvelee lukijoitaan uusilla paremmilla verkkosivuilla. Mitä näiltä sivuilta sitten löytyy?

Uusimmat artikkelit aina selvästi näkyvillä

Uusimmat julkaistut artikkelit löytyvät nyt aina yhdellä katsauksella etusivultamme. Aivan viimeisin artikkeli on luettavissasi heti sivun ensimmäisenä.

Toimitus suosittelee

Heti sivun alusta löytyy toimituksen kokoama kolmen artikkelin lukusuositus. Suositukset eivät ole välttämättä uusinta tarjontaamme. Sen sijaan ne valitaan erityisesti tukemaan kunkin päivän lukukokemusta.

Kategoriat

The Ulkopolitist järjestäytyi viime syksynä seitsemään alatoimitukseen. Tällä haluamme taata monipuolisen juttutarjonnan lukijoillemme. Kategorioita voi nyt selata suoraan etusivulta, ja niihin voi hypätä milloin tahansa oikean yläkulman kolmiraitaisen ”sandwich-menun” kautta.

Kategoriat ovat: Aasia ja Tyynimeri, Amerikat, Eurooppa, Globaalit ilmiöt, Konfliktit ja turvallisuus, Lähi-itä ja Afrikka sekä Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka.

Haku

Koko sivustolla lukijoitamme palvelee kätevä artikkelihaku, johon voi hypätä aina suoraan sivun vasemmasta yläkulmasta.

Verkkosivujen uudistus oli yksi viimekeväisen joukkorahoituskampanjamme avainlupauksista. Tänään avattavat uudet sivut ovat aiempia lukijaystävällisemmät ja vastaavat paremmin The Ulkopolitistin tavoitteita. Meillä on vihdoin alusta, jonka pohjalle aiomme kehittää uudenlaista sisältöä kuitenkaan perinteistä ruisleipäämme eli laadukkaita kansainvälistä politiikkaa avaavia tekstejä unohtamatta.

Uusien verkkosivujemme kohdalla olemme halunneet panostaa nimenomaan selkeyteen ja luettavuuteen, eritoten lukualustoina alati suosiotaan kasvattaneiden mobiililaitteiden kohdalla. Pyrkimyksenämme on ollut poistaa kaikki mahdollinen kitka tekstin ja lukijan välillä – lukulaitteesta riippumatta – ja tuoda pääosaan The Ulkopolitistin laajempi, paremmin toimitettu ja entistä laadukkaampi sekä kiinnostavampi sisältö.

Vuodesta 2016 jäi monelle paha maku suuhun, vaikka hyviäkin asioita tapahtui. On helppo ennustaa, että kansainvälisten suhteiden saralla vuosi 2017 on tapahtumiltaan vilkas ja arvaamaton. Suuntaamme katseemme maailman joka kolkkaan ja tuomme esiin merkittäviä globaaleja ilmiöitä ja kehityskulkuja. The Ulkopolitist seuraa herkeämättä Donald Trumpin tulevana perjantaina alkavaa presidenttikautta. Emme myöskään unohda omaa mannertamme. Euroopassa ranskalaiset äänestävät tänä vuonna uudesta presidentistä, saksalaiset taas liittopäivien edustajista. Theresa Mayn on  tarkoitus aloittaa neuvottelut johtamansa Iso-Britannian EU-erosta; tulossa on ”kova Brexit”. Myös Aasiassa sattuu ja tapahtuu. Kiina jatkaa nousuaan, minkä seurauksia The Ulkopolitist valottaa edelleen lukijoilleen.

Tervetuloa uusille sivuille ja uuteen vuoteen 2017 !


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *