Jaa

Eilinen Guardianin DataBlogi tarjosi erittäin informatiivisen katsauksen Breivinki manifestin lähteisiin. Ranskalainen linkfluence on koonnut erittäin kattavan visualisoinnin niistä lähteistä, joita Breivik oli käyttänyt manifestissaan, sekä niiden välisistä suhteista.

Lähteiden kattava kartoittaminen paljastaa mm. sen, miten vastajihadistinen internet-alakulttuuri on rakentunut vahvasti amerikkalaisen ja eurooppalaisen äärioikeiston ympärille, jonka seurauksena islamofobiasta on tulossa yhä yleisempi osa nationalistista diskurssia. Suomen mittakaavassa vastaavaa diskurssin kehitystä voi seurata vaikkapa Olli Immosen, James Hirvisaaren ja Freddy von Wonterghemin blogeissa.

Hae
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Jaa