(Huomioithan, että tämä artikkeli on 13 vuotta vanha. Artikkelissa esitellyt asiat, tilanteet ja analyysit eivät välttämättä päde enää nykypäivään.)

Suomalaisen blogosfäärin helmiä: Maailman tyhmin mies

Sunnuntaistrategisti | 14.07.2011

Yksi The Ulkopolitistin riiviöistä on huomannut laatujournalisti Jari Lindholmin, joka toisinaan bloggaa myös Suomen Kuvalehden sivuillaThe Stupidest Man on Earth -wordpress-blogin viimeaikaisen aktivoitumisen.

Suomen konfliktijournalismin suurin stara on hiljattain vieraillut Libyassa sekä Afganistanissa, jotka näyttävät olleen blogin viime kirjoitusten  aiheita. Erityisesti hänen ottamansa valokuvat Libyasta ovat katsomisen arvoisia (esimerkkejä SK:n blogista täällä, täällä, ja täällä).

Vastaavasti Maailman Tyhmin Mies blogi on SK-blogia huomattavasti informatiivisempi – ja kriittisempi. Lindholmin viimeaikaiset kirjoitukset mm. argumentoivat varsin tehokkaasti, miksi kaiken maailman kommentaattoreiden sanaa ei välttämättä kannata ottaa todesta, miksi Libyan kapinallisten sotilaallista kykyä ei tulisi yliarvioida, ja miksi Gaddafin syrjäyttäminen ei ole helppoa.

Ulkopolitist, ja varsinkin allekirjoittanut toivoo lisää tätä herkkua, ja suosittelee sitä varauksetta Libyan ja Afganistanin konflikteista kiinnostuneille.

Jari Lindholmia voit seurata myös twitterissä @jarzuli


Kommentit

Ei vielä aiempia kommentteja.


Lisättävää?

Jätäthän vain asiallisia kommentteja. Ylläpito tarkistaa kommentit ennen julkaisua.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *