Janne Soisalon-Soininen – viestintäpäällikkö

Janne Soisalon-Soininen – viestintäpäällikkö

Janne Soisalon-Soininen on helsinkiläinen toimittaja ja valtiotieteen maisteri. Gradussaan Janne on käsitellyt EU:n taloudellisten ja sosiaalisten tavoitteiden yhteensovittamisen problematiikkaa ja poliittiseen ongelmanasetteluun liittyvää vallankäyttöä. Hänellä on työkokemusta muun muassa Taloussanomista ja Suomen YK-edustustosta New Yorkista. Tällä hetkellä Janne työskentelee Kauppalehdessä. – Lue Jannen kirjoittamat jutut.
Anni Mattila – äänisuunnittelija

Anni Mattila – äänisuunnittelija

Anni Mattila (VTK) on tekee maailmanpolitiikan tutkimuksen maisteriopintoja Helsingin yliopistossa erikoistuen rauhan- ja konfliktintutkimukseen. Anni on ollut harjoittelussa Suomen ETYJ-yhdistys STETEssä (nyk. WISE), ja hänellä on työkokemusta ruohonjuuritason konfliktinratkaisusta osana kansainvälistä MasterPeace-järjestöä. The Ulkopolitistissa Annin käsialaa ovat mm. podcastien loistavat tunnarit.
Salla Matilainen

Salla Matilainen

Salla Matilainen työskentelee viestintäkonsulttina ja on erityisen kiinnostunut globaaleista ilmiöistä, yhteiskunnallisesta muutoksesta ja vaikuttavasta viestinnästä. Salla on toiminut urallaan viestinnän ja vaikuttamisen tehtävissä kehitysyhteistyöjärjestöissä, alue- ja ulkoasiainhallinnossa sekä UNFPA:lla ja asunut Washingtonissa, Kööpenhaminassa, Sydneyssä ja Hararessa.

Tommi Eskola

Tommi Eskola

Tommi Eskola on kansainvälistä politiikkaa opiskellut yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta. Hän on erikoistunut Puolan politiikkaan sekä laajemmin itäisen Keski-Euroopan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan. Pro gradu -tutkielmassaan hän käsitteli Puolan ulkopoliittisen statuksen kehittymistä Euroopan unionissa. Tampereen yliopiston lisäksi Tommi on suorittanut opintoja Varsovan yliopistossa sekä Maanpuolustuskorkeakoulussa. – Lue Tommin kirjoittamat jutut.
Ilari Leskelä

Ilari Leskelä

Ilari Leskelä on opiskellut poliittista historiaa Helsingissä ja Hampurin Universität der Bundeswehrissä. Tällä hetkellä hän tekee strategista ja yhteiskunnallista viestintää viestintätoimisto Tekirissä. Hän on työskennellyt aiemmin myös Suomen Nato-edustustossa ja Ydin-lehdessä. Ilari on kiinnostunut historiapolitiikasta, kansainvälisestä kommunikaatiosta sekä nationalismista. – Lue Ilarin kirjoittamat jutut.
Jouni Flink

Jouni Flink

Jouni Flink on Helsingin yliopistosta valmistunut valtiotieteiden maisteri, jota kiehtoo kansainvälisen politiikan nousevat ilmiöt erityisesti Brysselissä ja Washingtonissa. Työkokemusta hänellä on Yhdysvaltain ja Suomen ulkoasiainhallinnoista sekä toimittajan tehtävistä Yleisradiosta.

Tuomas Lähteenmäki

Tuomas Lähteenmäki

Tuomas Lähteenmäki on viestintätiimin jäsen, jonka kiinnostuksen kohteina ovat radio- ja podcast-ohjelmien tuotanto sekä viestinnän strateginen suunnittelu. Hän työskentelee viestintäkonsulttina. Tuomas on suorittanut maisterin tutkinnot Glasgow’n ja Tampereen yliopistoista erikoistuen yritysten yhteiskuntavastuun kysymyksiin. Aiempaa PR- ja tiedotustaustaa hänellä on niin startup-kentältä kuin monikansallisista yrityksistä.

Reeta Hafner

Reeta Hafner

Reeta Hafner on vaikuttamistyön ammattilainen ja valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta. Häntä kiinnostavat erityisesti rauha- ja konflikti-, tasa-arvo- ja siirtolaisuuskysymykset Lähi-idän ja Afrikan alueilla. Nykyään Etelä-Ruotsissa asuva Reeta on työskennellyt muun muassa YK:n tasa-arvojärjestössä UN Womenilla Etiopiassa, Suomen Teheranin suurlähetystössä sekä Amnesty Suomen vaikuttamistiimissä.
Petri Vanhanen

Petri Vanhanen

Petri Vanhanen on toimittaja-valokuvaaja-graafikko, joka on suuntautunut nettijournalismin kehittämiseen. Petri on valmistunut Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi, pääaineenaan tiedotusoppi (kuvajournalismi) ja sivuaineenaan kansainvälinen politiikka. Häntä kiinnostavat ihmisoikeuskysymykset, turvallisuuspolitiikka ja Yhdysvaltain ja Venäjän politiikka.
Inka Reijonen

Inka Reijonen

Inka Reijonen on viestinnän ammattilainen ja graafisen suunnittelun opiskelija. Häntä kiinnostaa paitsi taide ja kulttuuri, myös yhteiskunnalliset ilmiöt ja globaalit kysymykset. Inka on työskennellyt viestinnän tehtävissä viestintätoimistossa, Aalto-yliopistolla sekä kulttuuri- ja taidealan organisaatioissa. Hän haluaa luoda vaikuttavia sisältöjä, joissa teksti ja visuaalisuus tukevat toisiaan, ovat yhdessä enemmän. – Inkan töitä voi nähdä täällä.

Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type