Janne Soisalon-Soininen – viestintäpäällikkö

Janne Soisalon-Soininen – viestintäpäällikkö

Janne Soisalon-Soininen on helsinkiläinen toimittaja ja valtiotieteen maisteri. Gradussaan Janne on käsitellyt EU:n taloudellisten ja sosiaalisten tavoitteiden yhteensovittamisen problematiikkaa ja poliittiseen ongelmanasetteluun liittyvää vallankäyttöä. Hänellä on työkokemusta muun muassa Taloussanomista ja Suomen YK-edustustosta New Yorkista. Tällä hetkellä Janne työskentelee Kauppalehdessä. – Lue Jannen kirjoittamat jutut.

Salla Matilainen

Salla Matilainen

Salla Matilainen työskentelee viestintäkonsulttina ja on erityisen kiinnostunut globaaleista ilmiöistä, yhteiskunnallisesta muutoksesta ja vaikuttavasta viestinnästä. Salla on toiminut urallaan viestinnän ja vaikuttamisen tehtävissä kehitysyhteistyöjärjestöissä, alue- ja ulkoasiainhallinnossa sekä UNFPA:lla ja asunut Washingtonissa, Kööpenhaminassa, Sydneyssä ja Hararessa.
Tommi Eskola

Tommi Eskola

Tommi Eskola on kansainvälistä politiikkaa opiskellut yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta. Hän on erikoistunut Puolan politiikkaan sekä laajemmin itäisen Keski-Euroopan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan. Pro gradu -tutkielmassaan hän käsitteli Puolan ulkopoliittisen statuksen kehittymistä Euroopan unionissa. Tampereen yliopiston lisäksi Tommi on suorittanut opintoja Varsovan yliopistossa sekä Maanpuolustuskorkeakoulussa. – Lue Tommin kirjoittamat jutut.
Ilari Leskelä

Ilari Leskelä

Ilari Leskelä on opiskellut poliittista historiaa Helsingissä ja Hampurin Universität der Bundeswehrissä. Tällä hetkellä hän tekee strategista ja yhteiskunnallista viestintää viestintätoimisto Tekirissä. Hän on työskennellyt aiemmin myös Suomen Nato-edustustossa ja Ydin-lehdessä. Ilari on kiinnostunut historiapolitiikasta, kansainvälisestä kommunikaatiosta sekä nationalismista. – Lue Ilarin kirjoittamat jutut.
Jaakko Joki

Jaakko Joki

Jaakko Joki on Turun yliopistosta valmistunut, Euroopan unioniin sekä Venäjään ja Itä-Eurooppaan erikoistunut valtiotieteiden maisteri ja opettaja. Hän on opiskellut myös Aleksanteri-instituutissa. Jaakko on monipuolinen viestinnän ammattilainen, jonka erityisosaamista ovat yritysvastuuviestinnän, brändien ja projektinjohdon kysymykset. Hän syttyy erityisesti viestinnän kehittämisestä, vaikuttajaviestinnästä ja suhdetoiminnasta. – Kotisivut
Elisa Rimaila

Elisa Rimaila

Elisa Rimaila on helsinkiläinen toimittaja, medianomi (amk) ja YTM Tampereen yliopistosta. Journalistiikan lisäksi hän on opiskellut kansainvälistä politiikkaa ja rauhan- ja konfliktintutkimusta. Elisa on matkaillut työnsä varjolla Aasiassa muun muassa Sri Lankassa ja ympäri Saharan eteläpuolista Afrikkaa. Hänen erityisiä kiinnostuksenkohteitaan ovat ihmiset, valokuvaus, konfliktien jälkimainingit ja niihin liittyvä sovinnonteko, pakolaisuus, itämaiset filosofiat ja ihmisoikeudet. – Lue Elisan kirjoittamat jutut.
Elina Hämäläinen

Elina Hämäläinen

Elina Hämäläinen on poliittista historiaa Turun yliopistossa opiskellut valtiotieteiden maisteri. Viestintäosaamista hän on kartuttanut YK:n Maailman ruokaohjelmalla sekä Suomen Namibian suurlähetystössä. Gradussaan Elina käsitteli Suomen ulkopolitiikka Namibian itsenäistymisprosessin viimeisinä vuosina. Tällä hetkellä hän työskentelee järjestökoordinaattorina kotouttavaa toimintaa ja kehitysyhteistyötä tekevässä African Care järjestössä.
Petri Vanhanen

Petri Vanhanen

Petri Vanhanen on toimittaja-valokuvaaja-graafikko, joka on suuntautunut nettijournalismin kehittämiseen. Petri on valmistunut Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi, pääaineenaan tiedotusoppi (kuvajournalismi) ja sivuaineenaan kansainvälinen politiikka. Häntä kiinnostavat ihmisoikeuskysymykset, turvallisuuspolitiikka ja Yhdysvaltain ja Venäjän politiikka.
Teemu Laitila

Teemu Laitila

Teemu Laitila on teknologiasta kirjoittava toimittaja, joka toimii osana Ulkopolitistin tekniikkatiimiä. Työssään hän seuraa erityisesti mobiiliteknologiaa, tietoturva-aiheita ja ohjelmistoalaa. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat myös media-alan murros ja uudet julkaisun tavat kuten podcastit. Teemu työskentelee Mikrobitti- ja Tivi-lehdissä.
Malin Ribäck – graafikkoharjoittelija

Malin Ribäck – graafikkoharjoittelija

Maalahdelta kotoisin oleva Malin Ribäck on medianomiopiskelija Ammattikorkeakoulu Arcadassa. Malin on tehnyt kuvituksia ja taittoja niin kirjoihin kuin markkinointitarkoituksiin. Nyt Malin kokeilee ja kehittää graafikon taitojaan journalismin maailmassa.

Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt