Hienoa, että olet täällä. Toivomme, että sisältömme ovat tarjonneet sinulle arvokasta tietoa ja uusia ideoita sekä näkökulmia. Toisin kuin yhä useammat mediat ympäri maailmaa, The Ulkopolitist tarjoaa sisältönsä lukijoille täysin ilmaiseksi ja ilman mainoksia. Maksumuureja ei ole eikä niitä aiota pystyttää. Halutessasi voit kuitenkin tukea toimintaamme lahjoituksella. Varat käytetään verkkosivujen ylläpidon kuluihin, julkaisutoiminnan kehittämiseen sekä tapahtumien järjestämiseen.

The Ulkopolitist on itsenäinen ja poliittisesti sitoutumaton media, joka toimii vapaaehtoisvoimin. Auta meitä tavoitteessamme syventää Suomessa käytävää ulko- ja turvallisuuspoliittista ja kansainvälisiä kysymyksiä koskevaa keskustelua.

Kiitos!

Käyttämämme Stripe-palvelu tukee seuraavia maksukortteja: Visa, Visa (debit), Mastercard, Mastercard (2-series), Mastercard (debit), Mastercard (prepaid) ja American Express.


Keräysluvan tiedot

Luvan saaja: The Ulkopolitist ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus 13.12.2018
Tilinumero: The Ulkopolitist ry
FI86 7997 7997 9299 84 (Holvi)
Luvan numero: RA/2018/1194
Rahankeräysaika: 15.12.2018–15.12.2019

Lupa-alue: Koko maa poislukien Ahvenanmaa. Lupa on voimassa mainitun ajanjakson ajan mainitulla alueella. Rahankeräystä ei saa toimeenpanna ennen ajanjakson alkua eikä ajanjakson päättymisen jälkeen. Rahankeräystä saa toimeenpanna vain mainitulla toimeenpanoalueella. Rahankeräyslupa ei ole voimassa Ahvenanmaalla.

Varojen käyttötarkoitus ja -kohdealue: The Ulkopolitist ry edistää Suomessa käytävää ulko- ja turvallisuuspoliittista keskustelua ja ylläpitää sekä julkaisee The Ulkopolitist -nimistä verkkolehteä sekä järjestää ulko-ja turvallisuuspolitiikkaan liittyviä tilaisuuksia. The Ulkopolitistin perustamisen kantavana ideana oli suomalaisen ulko-ja turvallisuuspoliittisen keskustelun edistäminen ja syventäminen. Verkkolehti ja sen taustalla oleva ry pyrkivät luomaan laadukasta ja analyyttistä keskustelua uiko- ja turvallisuuspolitiikan sekä kansainvälisen politiikan teemoihin liittyen. Rahankeräyksellä saatavat varat käytetään verkkolehden toiminnan kustannusten kattamiseen sekä toiminnan kehittämiseen kuten verkkosivun ylläpitokustannuksiin, julkaisutoiminnassa tarvittaviin ohjelmistoihin, toimistotarvikkeisiin, lisensseihin sekä tietoturvasta ja verkko-ongelmista aiheutuviin kustannuksiin.Varoja voidaan käyttää myös tapahtumien järjestämiseen, esimerkiksi The Ulkopolitist Akatemian nuorille päättäjille ja vaikuttajille järjestettävään tapahtumaan syksyllä 2019. Lisäksi varoja voidaan käyttää julkaisujen tekijöille järjestettäviin koulutuksiin, esimerkiksi kielenhuoltokoulutukseen ja editointikoulutukseen.

Ajankohta, jolloin varat tarkoitus käyttää: 2019–2020
Keräyksen toimeenpanija: The Ulkopolitist ry

PDF-tiedostona

 

 

Lisätietoa tukisivusta: [email protected] ja [email protected]

Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt