Ilmar Metsalo – toimitussihteeri

Ilmar Metsalo – toimitussihteeri

Ilmar Metsalo on poliittisesta historiasta valmistunut valtiotieteiden maisteri. Hän työskentelee viestinnän suunnittelijana ja työstää töiden ohella artikkelia Suomen ulkopolitiikan murroksesta Neuvostoliiton hajotessa. Ilmar on suorittanut sivuainekokonaisuudet Maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitoksella sekä University College Londonin School of Slavonic and East European Studiesissa. – Lue Ilmarin kirjoittamat jutut.

Sanna Orava – toimittaja

Sanna Orava – toimittaja

Sanna Orava on Helsingin yliopistosta valmistunut poliittisen historian maisteri, yhteiskunta-aktiivi ja myöhäisherännäinen nordisti, joka oppi Norjassa suomalaiset sotilasarvot sekä sujuvan ruotsin kielen. Sanna työskenteli arktisen turvallisuuspolitiikan ja pohjoismaisen yhteistyön parissa Suomen Oslon-suurlähetystössä 2012–2016. Tätä nykyä hän edistää pohjoismaista puolustusyhteistyötä Suomen puolustusministeriössä NORDEFCO-asiantuntijan tehtävässä. – Lue Sannan kirjoittamat jutut.

Ilari Leskelä – toimittaja

Ilari Leskelä – toimittaja

Ilari Leskelä on opiskellut poliittista historiaa Helsingissä ja Hampurin Universität der Bundeswehrissä. Tällä hetkellä hän tekee strategista ja yhteiskunnallista viestintää viestintätoimisto Tekirissä. Hän on työskennellyt aiemmin myös Suomen Nato-edustustossa ja Ydin-lehdessä. Ilari on kiinnostunut historiapolitiikasta, kansainvälisestä kommunikaatiosta sekä nationalismista. – Lue Ilarin kirjoittamat jutut.

Henri Vanhanen – toimittaja

Henri Vanhanen – toimittaja

Henri Vanhanen on valtiotieteiden maisteri Turun yliopistosta. Hänellä on opintotaustaa myös Aleksanteri-instituutista ja Berkeleyn yliopistosta. Henriä kiinnostaa Suomen ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikka sekä Euroopan ja Yhdysvaltain turvallisuuskysymykset. Työkokemusta hänellä on Yhdysvaltain ulko- ja puolustusministeriön tehtävistä, Suomen Atlantti-Seurasta sekä ulkoasiainministeriöstä. – Lue Henrin kirjoittamat jutut.

Tapio Pellinen – toimittaja

Tapio Pellinen – toimittaja

Tapio Pellinen on STT:n toimittaja ja Suomen Punaisen Ristin blogin päätoimittaja. Takaa löytyvät toimittajaopinnot ja rauhan- ja konfliktintutkimuksen maisteritutkinto Tampereen yliopistosta sekä Aleksanteri-instituutin maisterikoulu. Hänen suurimmat kiinnostuksenkohteensa ovat Suomen, EU:n ja Venäjän ulko- ja turvallisuuspolitiikat.

Teemu Häkkinen – kirjoittaja

Teemu Häkkinen – kirjoittaja

Teemu Häkkinen on tutkijatohtori Jyväskylän yliopistossa. Hän on väitellyt yleisestä historiasta filosofian tohtoriksi vuonna 2014. Hänen väitöskirjansa käsittelee Britannian parlamentin roolia sotaan lähdettäessä vuosina 1982–2003, ja hän on keskittynyt puolustuspoliittisen päätöksenteon sekä Euroopan integraation historiaan. Häkkisen seuraava tutkimushanke keskittyy maanpuolustustahdon tutkimukseen. – Lue Teemun kirjoittamat jutut.

Taneli Urmas – kirjoittaja

Taneli Urmas – kirjoittaja

Taneli Urmas on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta. Pääaineensa talous- ja sosiaalihistorian lisäksi hän on perehtynyt Venäjän ja entisen Neuvostoliiton alueen kysymyksiin Aleksanteri-instituutin opinnoissa. Taneli on kiinnostunut esimerkiksi siirtolaisuudesta ja muista transnationaaleista ilmiöistä. Työkokemusta hänellä on valtionhallinnosta ulko- ja sisäasioiden hallinnonaloilta sekä tutkimustehtävistä.

Kaisa Tölli – kirjoittaja

Kaisa Tölli – kirjoittaja

Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type