Elina Ylä-Mononen – tuottaja, juontaja

Elina Ylä-Mononen – tuottaja, juontaja

Elina Ylä-Mononen on Venäjään ja turvallisuuspolitiikan identiteettikysymyksiin erikoistunut kansainvälisten suhteiden maisteri, vapaa toimittaja ja monimediatuottaja. Hänellä on tutkinnot London School of Economicsista ja University College Londonista. – Lue Elinan kirjoittamat jutut.
Veera Honkanen – toimittaja

Veera Honkanen – toimittaja

Veera Honkanen on toimittaja ja maailmanpolitiikan tutkimuksen maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa, ja hän on opiskellut Kaakkois-Aasian maiden talouteen ja politiikkaan liittyviä opintoja Kuala Lumpurissa Malesiassa. Veera on kiinnostunut myös Kiinasta sekä rauhaan, konflikteihin ja kansainväliseen politiikkaan liittyvistä kysymyksistä. Tällä hetkellä hän työskentelee Kauppalehdessä. – Lue Veeran kirjoittamat jutut.
Tuomas Lähteenmäki – toimittaja

Tuomas Lähteenmäki – toimittaja

Tuomas Lähteenmäki on viestintätiimin jäsen, jonka kiinnostuksen kohteina ovat radio- ja podcast-ohjelmien tuotanto sekä viestinnän strateginen suunnittelu. Hän työskentelee Puolustusvoimissa merivoimien tiedottajana. Tuomas on suorittanut maisterin tutkinnot Glasgow’n ja Tampereen yliopistoista erikoistuen yritysten yhteiskuntavastuun kysymyksiin. Aiempaa PR- ja tiedotustaustaa hänellä on niin startup-kentältä kuin monikansallisista yrityksistä.

Milja Rämö – toimittaja

Milja Rämö – toimittaja

Milja Rämö on kehitysmaatutkimuksen maisteriopiskelija Helsingin yliopistosta, joka on opinnoissaan keskittynyt Turkkiin ja turkin kieleen. Nyt kiinnostus on siirtymässä kohti kurdikysymyksiä ja konflikteja. Milja on työskennellyt Suomen Lähi-idän instituutissa Beirutissa, Iltalehdessä ja Suomen Kuvalehdessä. Lisäksi häneltä löytyy kokemusta järjestökentältä ja media-alalta Turkista ja Suomesta sekä kansainvälisiä opintoja Istanbulista ja Intiasta. – Lue Miljan kirjoittamat jutut.
Anna Tervahartiala – toimittaja

Anna Tervahartiala – toimittaja

Anna Tervahartiala on kansainväliseen politiikkaan sekä ihmisoikeus- ja kehityskysymyksiin erikoistunut kuvajournalisti ja viestinnän ammattilainen. Anna on suorittanut sosiaali- ja kulttuuriantropologian kandidaatin tutkinnon Helsingin yliopistossa ja visuaalisen journalismin maisteriopinnot Tampereen yliopistossa. Tällä hetkellä Anna vastaa kansainvälisen Uskonnollisten ja perinteisten rauhantoimijoiden verkoston viestinnästä Kirkon Ulkomaanavulla. – Annan töitä voi nähdä täällä.

Petri Vanhanen – ääniteknikko

Petri Vanhanen – ääniteknikko

Petri Vanhanen on toimittaja-valokuvaaja-graafikko, joka on suuntautunut nettijournalismin kehittämiseen. Petri on valmistunut Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi, pääaineenaan tiedotusoppi (kuvajournalismi) ja sivuaineenaan kansainvälinen politiikka. Häntä kiinnostavat ihmisoikeuskysymykset, turvallisuuspolitiikka ja Yhdysvaltain ja Venäjän politiikka.
Hae
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type