Veera Honkanen – toimittaja

Veera Honkanen – toimittaja

Veera Honkanen on toimittaja ja maailmanpolitiikan tutkimuksen maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa, ja hän on opiskellut Kaakkois-Aasian maiden talouteen ja politiikkaan liittyviä opintoja Kuala Lumpurissa Malesiassa. Veera on kiinnostunut myös Kiinasta sekä rauhaan, konflikteihin ja kansainväliseen politiikkaan liittyvistä kysymyksistä. Tällä hetkellä hän työskentelee Kauppalehdessä. – Lue Veeran kirjoittamat jutut.
Tuomas Lähteenmäki – toimittaja

Tuomas Lähteenmäki – toimittaja

Tuomas Lähteenmäki on viestintätiimin jäsen, jonka kiinnostuksen kohteina ovat radio- ja podcast-ohjelmien tuotanto sekä viestinnän strateginen suunnittelu. Hän työskentelee viestintäkonsulttina. Tuomas on suorittanut maisterin tutkinnot Glasgow’n ja Tampereen yliopistoista erikoistuen yritysten yhteiskuntavastuun kysymyksiin. Aiempaa PR- ja tiedotustaustaa hänellä on niin startup-kentältä kuin monikansallisista yrityksistä.

Jussi Heinonkoski – ääniteknikko

Jussi Heinonkoski – ääniteknikko

Jussi Heinonkoski on Finnish Middle East Consulting Groupin toimitusjohtaja ja Lähi-idän politiikkaan sekä talouteen keskittyvä analyytikko. Hänellä on valtio-opin ja kauppatieteen kandidaatin tutkinnot Queen Maryn yliopistosta, eurooppalaisen talouspolitiikan maisterintutkinto London School of Economicsista sekä ranskan kielen ja kulttuurin sertifikaatti Sorbonnen yliopistosta.. – Lue Jussin kirjoittamat jutut.
Petri Vanhanen – ääniteknikko

Petri Vanhanen – ääniteknikko

Petri Vanhanen on toimittaja-valokuvaaja-graafikko, joka on suuntautunut nettijournalismin kehittämiseen. Petri on valmistunut Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi, pääaineenaan tiedotusoppi (kuvajournalismi) ja sivuaineenaan kansainvälinen politiikka. Häntä kiinnostavat ihmisoikeuskysymykset, turvallisuuspolitiikka ja Yhdysvaltain ja Venäjän politiikka.
Anni Mattila – säveltäjä

Anni Mattila – säveltäjä

Anni Mattila (VTK) on tekee maailmanpolitiikan tutkimuksen maisteriopintoja Helsingin yliopistossa erikoistuen rauhan- ja konfliktintutkimukseen. Anni on ollut harjoittelussa Suomen ETYJ-yhdistys STETEssä (nyk. WISE), ja hänellä on työkokemusta ruohonjuuritason konfliktinratkaisusta osana kansainvälistä MasterPeace-järjestöä. The Ulkopolitistissa Annin käsialaa ovat mm. podcastien loistavat tunnarit.
Hae
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type