Alex Pitkänen – toimitussihteeri

Alex Pitkänen – toimitussihteeri

Alex Pitkänen työskentelee Maanpuolustuskorkeakoululla kurssisihteerinä ja viimeistelee maailmanpolitiikan tutkimuksen opintojaan Helsingin yliopistossa. Häntä kiinnostavat muun muassa kansainvälisen politiikan teoriat, poliittinen väkivalta ja filosofiset näkökulmat sodan tutkimukseen. Aiemmin Alex on työskennellyt avustavana tutkijana Maanpuolustuskorkeakoulussa ja valtio-opin valmennuskurssiopettajana. – Lue Alexin kirjoittamat jutut.

Teemu Toivola – toimittaja

Teemu Toivola – toimittaja

Teemu on valmistunut terrorismin torjunnan maisteriohjelmasta Israelista ja päättää Tampereen yliopistossa tiedotusopin maisteriopintojaan. Edelliset kymmenen vuotta Teemu on työskennellyt muun muassa talous- ja ulkomaantoimittajana sekä lehdissä että sähköisissä viestimissä. Lisäksi Teemu on ollut suurlähetystöharjoittelijana Sambiassa ja Israelissa. Teemu on kiinnostunut terrorismista ja tiedustelusta. – Lue Teemun kirjoittamat jutut.

Olli Saarinen – kirjoittaja

Olli Saarinen – kirjoittaja

Olli Saarinen on sotatieteiden kandidaatti, joka palvelee tällä hetkellä Lapin lennostossa. Maanpuolustuskorkeakoulussa hänen pääaineenaan on ollut strategia, jonka opintoja hän jatkaa 2020 sotatieteiden maisterikurssilla. Saarisen kiinnostuksen kohteita ovat yhdysvaltalainen sotilasstrategia, suurvaltasuhteet, sotateoreetikot ja länsimainen ilmasotataito. – Lue Ollin kirjoittamat jutut.

Tuuli Räty – kirjoittaja

Tuuli Räty – kirjoittaja

Tuuli Räty on kansainvälisen politiikan maisteri Aberdeenin yliopistosta. Tällä hetkellä hän työskentelee Brysselissä maahanmuuttopolitiikan ja humanitaarisen vaikuttamisen parissa. Aiemmin Tuuli on ollut harjoittelijana Euroopan unionin neuvoston kriisinhallintayksikössä, ja asunut Hongkongissa ja New Yorkissa. Konfliktien ja humanitaaristen kriisien lisäksi Tuuli on kiinnostunut valtioiden historiallisten vääryyksien käsittelystä, sekä kansallisten intressien vaikutuksesta kehitysapuun.

Mikko Räkköläinen – kirjoittaja

Mikko Räkköläinen – kirjoittaja

Mikko Räkköläinen on kansainvälisen politiikan jatko-opiskelija Tampereen yliopistossa. Hän on valmistunut maisteriksi Lapin yliopistossa ja työskennellyt myös Ulkoministeriössä Asevalvonnan yksikössä. Hänen tutkimusintresseihinsä kuuluvat kaupalliset ja ei-valtiolliset toimijat aseellisissa konflikteissa, hallintoon liittyvä vallankäyttö, emergentit teknologiat sekä sodankäynnin muutos.

Eleonoora Hilska – kirjoittaja

Eleonoora Hilska – kirjoittaja

Eleonoora Hilska on sotateknologiasta ja sotilasilmailusta kiinnostunut valtiotieteiden kandidaatti. Tällä hetkellä hän kirjoittaa pro gradu -työtään Islamilaisen valtion propagandamateriaalissa esiintyvistä taisteluvälineistä. Aikaisemmin Hilska on työskennellyt muun muassa Puolustusvoimissa, puolustusministeriössä ja yhdysvaltalaisessa Hudson Institute -ajatushautomossa sekä toiminut Punaisen ristin humanitaarisen oikeuden kouluttajana.

Christopher Rowley – kirjoittaja

Christopher Rowley – kirjoittaja

Chris on yksi The Ulkopolitistin perustajista. Häntä kiinnostaa erityisesti turvallisuuden poliittisuus ja teknologian yhteiskunnalliset vaikutukset. Chris on kansainvälisten suhteiden kandidaatti London School of Economicsista ja konfliktintutkimuksen maisteri King’s College Londonista. Tällä hetkellä hän työskentelee ajatushautomo Demos Helsingissä ennakointiasiantuntijana. Demoksella Chris työskentelee strategia- ja ennakointihankkeiden parissa. Esittely Demos Helsingin sivuilla

Maria Malho – kirjoittaja

Maria Malho – kirjoittaja

Maria Malho työskentelee tutkijana ajatushautomo Demos Helsingissä. Hän viimeistelee maailmanpolitiikan tutkimuksen maisteriopintojaan Helsingin yliopistossa ja on tutkinnossaan erikoistunut turvallisuuden ja strategian tutkimukseen. Marian kiinnostuksenkohteita ovat tulevaisuuden ennakointi, turvallisuuden tulevaisuus ja kaupungit kansallisen turvallisuuden solmukohtina. Maria on aiemmin työskennellyt strategisen tiedustelun ja liikkeenjohdon konsultoinnin tehtävissä.

Tuomas Saavalainen – kirjoittaja

Tuomas Saavalainen – kirjoittaja

Sanja Asikainen – kirjoittaja

Sanja Asikainen – kirjoittaja

Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type