Ilkka Tiensuu – toimitussihteeri

Ilkka Tiensuu – toimitussihteeri

Ilkka Tiensuu on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta pääaineenaan kansainvälinen politiikka. Lisäksi hän on opiskellut kehitysmaatutkimusta Helsingin ja filosofiaa Jyväskylän yliopistossa sekä taloustieteitä ITESM:ssä Meksikossa. Työkokemusta hänellä on mm. Lapin yliopiston Arktiselta keskukselta ja valtionhallinnosta sekä ulko- ja sisäministeriön hallinnonaloilta. – Lue Ilkan kirjoittamat jutut.
Mari Fabritius – toimitussihteeri

Mari Fabritius – toimitussihteeri

Mari Fabritius on poliittisen historian oppiaineesta valmistunut VTM. Opinnoissaan hän erikoistui Latinalaiseen Amerikkaan ja erityisesti Meksikoon, jossa hän opiskeli ja työskenteli vuosina 2013–2016. Mari on erityisen kiinnostunut demokratisoitumiseen, siirtolaisuuteen, vallankäyttöön ja muistin politiikkaan liittyvistä ilmiöistä. – Lue Marin kirjoittamat jutut.
Heidi Lipsanen – toimittaja

Heidi Lipsanen – toimittaja

Heidi Lipsanen on toimittaja ja videotuottaja, joka on vuosien varrella tuottanut juttuja yli tusinasta maita etupäässä suomalaiselle yleisölle. Hänen erikoistumisalueensa ovat latinalainen Amerikka ja Etelä-Aasia. Heidi on toiminut Ylen Brasilian kirjeenvaihtajana kahdesti. Heidillä on maisterintutkinnot Columbia Journalism Schoolista New Yorkista ja Manchesterin yliopiston Granada Centre for Visual Anthropology –opinahjosta.
Mirka Wendt – toimittaja

Mirka Wendt – toimittaja

Mirka Wendt on Helsingin yliopistosta valmistunut VTM pääaineena maailmanpolitiikka. Opinnoissaan hän erikoistui kehitysmaatutkimukseen, rauhan- ja konfliktintutkimukseen sekä Latinalaiseen Amerikkaan. Työkokemusta hänellä on mm. Suomen edustustoista New Yorkissa ja Brasiliassa, UNDP:ltä Rio de Janeirossa sekä saksalaiselta kehitysyhteistyötoimijalta GIZ:lta. – Lue Mirkan kirjoittamat jutut.
Lauri Kangasniemi – kirjoittaja

Lauri Kangasniemi – kirjoittaja

Lauri Kangasniemi on kansainvälisen politiikan maisteriopiskelija Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa. Hänen mielenkiintonsa keskittyy taloudellisiin ulkosuhteisiin ja kauppapolitiikkaan. Tällä hetkellä Kangasniemi työskentelee yrityspuolella viestintätehtävissä. Hänellä on aiempaa työkokemusta Euroopan parlamentista, Euroopan komissiosta ja Elinkeinoelämän keskusliitosta. – Lue Laurin kirjoittamat jutut.
Kukka-Maria Ahokas – kirjoittaja

Kukka-Maria Ahokas – kirjoittaja

Kukka-Maria Ahokas on Limassa asuva vapaa toimittaja. Hän on koulutukseltaan Latinalaisen Amerikan tutkija Helsingin yliopistosta, minkä lisäksi hän on opiskellut Liman Pontificia Universidad Católicassa. Hän on erikoistunut Latinalaisen Amerikan kulttuuriin ja politiikkaan, etenkin Perun poliittiseen historiaan. – Lue Kukka-Marian kirjoittamat jutut.
Roope Kinisjärvi – kirjoittaja

Roope Kinisjärvi – kirjoittaja

Roope Kinisjärvi on poliittisen historian maisteriopiskelija Turun yliopistossa. Roope on erikoistunut opinnoissaan kansainvälisten suhteiden, diplomatian ja Suomen kehityspolitiikan historiaan. Lisäksi Roope on asunut Santiago de Chilessä ja seuraa aktiivisesti Latinalaisen Amerikan politiikkaa. – Lue Roopen kirjoittamat jutut.
Tuure-Eerik Niemi – kirjoittaja

Tuure-Eerik Niemi – kirjoittaja

Tuure-Eerik Niemi on Thanks to Scandinavia-säätiön Robert Boas-stipendiaatti ja Euroopan politiikan opiskelija Columbian yliopistossa New Yorkissa. Hänellä on yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto College of Europesta, ja maailmanpolitiikan kandidaatin tutkinto Leidenin yliopistosta. Tuurea kiinnostavat EU-ulkosuhdehallinnon, strategisten kumppanuuksien ja poliittisen riskianalyysin kysymykset. – Lue Tuure-Erikin kirjoittamat jutut.
Tuulikki Olander – kirjoittaja

Tuulikki Olander – kirjoittaja

Tuulikki Olander on valmistunut Helsingin yliopistosta valtiotieteiden maisteriksi pääaineenaan yleinen valtio-oppi. Opinnoissaan hän keskittyi organisaatiotutkimukseen, innovaatiopolitiikkaan ja kasvatustieteeseen. Tällä hetkellä Tuulikki asuu ja työskentelee Kanadassa seuraten aktiivisesti Pohjois-Amerikan politiikkaa. Aikaisempaa työkokemusta hänellä on muun muassa tutkimus- ja innovaatiopolitiikan parista Suomesta ja Brysselistä. – Lue Tuulikin kirjoittamat jutut.
Ella Virtanen – kirjoittaja

Ella Virtanen – kirjoittaja

Ella Virtanen on viittä vaille valmis poliittisen historian maisteri Helsingin yliopiston valtiotieteellisestä tiedekunnasta sekä kansainvälisten suhteiden maisteri argentiinalaisesta Universidad de Belgranosta. Häntä kiinnostavat erilaiset ihmisoikeus ja tasa-arvoteemat sekä Latinalainen Amerikka, missä hän on asunut on-offisti vuodesta 2014. Ella on työskennellyt muun muassa talousrikollisuuden tutkijana Nordealla sekä Suomen suurlähetystössä Santiago de Chilessä. – Lue Ellan kirjoittamat jutut.
Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt