Ilkka Tiensuu – toimitussihteeri

Ilkka Tiensuu – toimitussihteeri

Ilkka Tiensuu on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta pääaineenaan kansainvälinen politiikka. Lisäksi hän on opiskellut kehitysmaatutkimusta Helsingin ja filosofiaa Jyväskylän yliopistossa sekä taloustieteitä ITESM:ssä Meksikossa. Työkokemusta hänellä on mm. Lapin yliopiston Arktiselta keskukselta ja valtionhallinnosta sekä ulko- ja sisäministeriön hallinnonaloilta. – Lue Ilkan kirjoittamat jutut.

Hanna Harrison – toimittaja

Hanna Harrison – toimittaja

Hanna Harrison on Tampereen yliopistolta valmistunut maisteri pääaineenaan kansainvälinen politiikka. Hän on erikoistunut Pohjois-Amerikan tutkimukseen ja Aasian-Tyynenmeren alueen turvallisuuspolitiikkaan. Harrison on työskennellyt aiemmin muun muassa Suomen suurlähetystössä Washingtonissa ja Euroopan parlamentissa sekä toiminut Eurooppanuorten puheenjohtajana. – Lue Hannan kirjoittamat jutut.
Mari Fabritius – toimittaja

Mari Fabritius – toimittaja

Mari Fabritius on poliittisen historian oppiaineesta valmistunut VTM. Opinnoissaan hän erikoistui Latinalaiseen Amerikkaan ja erityisesti Meksikoon, jossa hän opiskeli ja työskenteli vuosina 2013–2016. Mari on erityisen kiinnostunut demokratisoitumiseen, siirtolaisuuteen, vallankäyttöön ja muistin politiikkaan liittyvistä ilmiöistä. – Lue Marin kirjoittamat jutut.
Heidi Lipsanen – toimittaja

Heidi Lipsanen – toimittaja

Heidi Lipsanen on toimittaja ja videotuottaja, joka on vuosien varrella tuottanut juttuja yli tusinasta maita etupäässä suomalaiselle yleisölle. Hänen erikoistumisalueensa ovat latinalainen Amerikka ja Etelä-Aasia. Heidi on toiminut Ylen Brasilian kirjeenvaihtajana kahdesti. Heidillä on maisterintutkinnot Columbia Journalism Schoolista New Yorkista ja Manchesterin yliopiston Granada Centre for Visual Anthropology –opinahjosta. – Lue Heidin kirjoittamat jutut.
Noora Mattila – kielenhuoltaja

Noora Mattila – kielenhuoltaja

Noora Mattila on vapaa toimittaja, joka muutti syksyllä 2016 Helsinkiin asuttuaan kaksi vuotta Seattlessa. Hän on työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomissa, Kodin Kuvalehdessä, Yleisradiossa ja MTV3:lla.

 Elina Saarilahti – kielenhuoltaja

Elina Saarilahti – kielenhuoltaja

Kielenhuoltajana toimiva Elina on venäjän kääntämisestä valmistunut filosofian maisteri, joka työskentelee sosiaalisen median viestinnän ja markkinoinnin parissa. Elina on opiskellut Espanjassa ja Venäjällä ja suorittanut sivuaineita mm. espanjalaisesta filologiasta ja Aleksanteri-instituutin Venäjän ja itäisen Euroopan tutkimuksen maisteriohjelmasta. Viimeisen vuoden aikana Elina on mm. työharjoitellut kansalaisjärjestössä Pietarissa, YK:n alueellisessa tiedotuskeskuksessa Brysselissä sekä toiminut vapaaehtoisena kansalaisjärjestössä ja pakolaisleirillä Makedoniassa.
Lauri Kangasniemi – kirjoittaja

Lauri Kangasniemi – kirjoittaja

Lauri Kangasniemi on kansainvälisen politiikan maisteriopiskelija Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa. Hänen mielenkiintonsa keskittyy taloudellisiin ulkosuhteisiin ja kauppapolitiikkaan. Tällä hetkellä Kangasniemi työskentelee yrityspuolella viestintätehtävissä. Hänellä on aiempaa työkokemusta Euroopan parlamentista, Euroopan komissiosta ja Elinkeinoelämän keskusliitosta.
Mirka Wendt – kirjoittaja

Mirka Wendt – kirjoittaja

Mirka Wendt on Helsingin yliopistosta valmistunut VTM pääaineena maailmanpolitiikka. Opinnoissaan hän erikoistui kehitysmaatutkimukseen, rauhan- ja konfliktintutkimukseen sekä Latinalaiseen Amerikkaan. Työkokemusta hänellä on mm. Suomen edustustoista New Yorkissa ja Brasiliassa, UNDP:ltä Rio de Janeirossa sekä saksalaiselta kehitysyhteistyötoimijalta GIZ:lta. – Lue Mirkan kirjoittamat jutut.
Andrina Schroderus-Nevalainen – kirjoittaja

Andrina Schroderus-Nevalainen – kirjoittaja

Andrina Schroderus-Nevalainen työskentelee projektisuunnittelijana kansainvälisessä EU-hankkeessa ja viimeistelee samalla kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterintutkintoaan Helsingin yliopistoon. Andrina on lisäksi suorittanut yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon valtio-opista Jyväskylän yliopistossa. Työkokemusta hänellä on muun muassa Suomen pysyvästä YK-edustustosta, kansainvälisestä siirtolaisuusjärjestö IOM:stä sekä aluetoimistosta Brysselissä. – Lue Andrinan kirjoittamat jutut.
Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type