Matti Puranen – toimitussihteeri

Matti Puranen – toimitussihteeri

Matti Puranen on Aasiaan ja erityisesti Kiinan politiikkaan ja historiaan keskittyvä jatko-opiskelija Jyväskylän yliopistossa. Hänen väitöskirjansa käsittelee kiinalaisia maailmanpolitiikan teorioita. Aiemmin Matti on suorittanut yleisen historian ja valtio-opin maisteritutkinnot Jyväskylän yliopistossa. Hän kirjoittaa toisinaan myös esimerkiksi vanhoista peleistä.Lue Matin kirjoittamat jutut.

Veera Honkanen – toimittaja

Veera Honkanen – toimittaja

Veera Honkanen on toimittaja ja maailmanpolitiikan tutkimuksen maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa, ja hän on opiskellut Kaakkois-Aasian maiden talouteen ja politiikkaan liittyviä opintoja Kuala Lumpurissa Malesiassa. Veera on kiinnostunut myös Kiinasta sekä rauhaan, konflikteihin ja kansainväliseen politiikkaan liittyvistä kysymyksistä. Tällä hetkellä hän työskentelee Kauppalehdessä.  – Lue Veeran kirjoittamat jutut.
Lotta Kivinen – toimittaja

Lotta Kivinen – toimittaja

Lotta Kivinen on erikoistunut Kaakkois-Aasiaan historiaan ja politiikkaan sekä kehityskysymyksiin. Lotalla on kandidaatintutkinto historiasta ja maisterintutkinto Kaakkois-Aasian tutkimuksesta School of Oriental and African Studies -yliopistosta, sekä maisterintutkinto kehitysmaatutkimuksesta Helsingin yliopistosta. Hänellä on työkokemusta ulkoasiainhallinnosta Addis Abebassa ja Bangkokissa. – Lue Lotan kirjoittamat jutut.
Ilari Autio – toimittaja

Ilari Autio – toimittaja

Ilari Autio on oikeustieteen maisteri Helsingin yliopistosta ja opiskelee kauppatieteitä Aalto-yliopistossa. Tällä hetkellä hän on töissä Edita Publishingilla suunnittelemassa juridisia palveluita sekä uusia liiketoimintamalleja. Autio on kiinnostunut kansainvälisestä kaupasta ja kansainvälisistä voimasuhteista sekä erityisesti Kiinan roolista näissä, ja hänellä on työ- ja opiskelukokemusta Kiinasta sekä (lähitulevaisuudessa) Singaporesta. – Lue Ilarin kirjoittamat jutut.
Noora Mattila – kielenhuoltaja

Noora Mattila – kielenhuoltaja

Noora Mattila on vapaa toimittaja, joka muutti syksyllä 2016 Helsinkiin asuttuaan kaksi vuotta Seattlessa. Hän on työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomissa, Kodin Kuvalehdessä, Yleisradiossa ja MTV3:lla.
Elina Saarilahti – kielenhuoltaja

Elina Saarilahti – kielenhuoltaja

Kielenhuoltajana toimiva Elina on venäjän kääntämisestä valmistunut filosofian maisteri, joka työskentelee sosiaalisen median viestinnän ja markkinoinnin parissa. Elina on opiskellut Espanjassa ja Venäjällä ja suorittanut sivuaineita mm. espanjalaisesta filologiasta ja Aleksanteri-instituutin Venäjän ja itäisen Euroopan tutkimuksen maisteriohjelmasta. Viimeisen vuoden aikana Elina on mm. työharjoitellut kansalaisjärjestössä Pietarissa, YK:n alueellisessa tiedotuskeskuksessa Brysselissä sekä toiminut vapaaehtoisena kansalaisjärjestössä ja pakolaisleirillä Makedoniassa.
Maria Kauko – kirjoittaja

Maria Kauko – kirjoittaja

Maria Kauko on erityisesti Kiinan politiikasta kiinnostunut virkamiestehtäviin työ- ja elinkeinoministeriöön harhautunut Tampereen yliopistosta valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteri. Kansainvälisen politiikan opintojen lisäksi Marialla on kiinan kielen ja Aasian tutkimuksen opintoja Helsingin yliopistosta sekä useasta kiinalaisesta yliopistosta. Maria työskenteli aiemmin sinologina Suomen suurlähetystössä Pekingissä. Työkokemusta hänellä on myös Euroopan parlamentista sekä kansalaisjärjestökentältä. – Lue Marian kirjoittamat jutut.
Hanna Harrison – kirjoittaja

Hanna Harrison – kirjoittaja

Hanna Harrison on Tampereen yliopistolta valmistunut maisteri pääaineenaan kansainvälinen politiikka. Hän on erikoistunut Pohjois-Amerikan tutkimukseen ja Aasian-Tyynenmeren alueen turvallisuuspolitiikkaan. Harrison on työskennellyt aiemmin muun muassa Suomen suurlähetystössä Washingtonissa ja Euroopan parlamentissa sekä toiminut Eurooppanuorten puheenjohtajana. – Lue Hannan kirjoittamat jutut.
Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type