Matti Puranen – toimitussihteeri

Matti Puranen – toimitussihteeri

Matti Puranen on Aasiaan ja erityisesti Kiinan politiikkaan ja historiaan keskittyvä jatko-opiskelija Jyväskylän yliopistossa. Hänen väitöskirjansa käsittelee kiinalaisia maailmanpolitiikan teorioita. Aiemmin Matti on suorittanut yleisen historian ja valtio-opin maisteritutkinnot Jyväskylän yliopistossa. Hän kirjoittaa toisinaan myös esimerkiksi vanhoista peleistä.Lue Matin kirjoittamat jutut.
Veera Honkanen – toimittaja

Veera Honkanen – toimittaja

Veera Honkanen on toimittaja ja maailmanpolitiikan tutkimuksen maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa. Veera on suorittanut opintoja Kuala Lumpurissa Malesiassa sekä Maanpuolustuskorkeakoulussa. Hän on kiinnostunut Kiinasta, Kaakkois-Aasiasta, maailmanpolitiikassa ja -taloudessa tapahtuvista muutoksista sekä teknologian kehityksestä. Veera työskentelee Kauppalehdessä.  – Lue Veeran kirjoittamat jutut.
Lotta Kivinen – toimittaja

Lotta Kivinen – toimittaja

Lotta Kivinen on erikoistunut Kaakkois-Aasiaan historiaan ja politiikkaan sekä kehityskysymyksiin. Lotalla on kandidaatintutkinto historiasta ja maisterintutkinto Kaakkois-Aasian tutkimuksesta School of Oriental and African Studies -yliopistosta, sekä maisterintutkinto kehitysmaatutkimuksesta Helsingin yliopistosta. Hänellä on työkokemusta ulkoasiainhallinnosta Addis Abebassa ja Bangkokissa. – Lue Lotan kirjoittamat jutut.
Ilari Autio – toimittaja

Ilari Autio – toimittaja

Ilari Autio on oikeustieteen maisteri Helsingin yliopistosta ja opiskelee kauppatieteitä Aalto-yliopistossa. Tällä hetkellä hän on töissä Edita Publishingilla suunnittelemassa juridisia palveluita sekä uusia liiketoimintamalleja. Autio on kiinnostunut kansainvälisestä kaupasta ja kansainvälisistä voimasuhteista sekä erityisesti Kiinan roolista näissä, ja hänellä on työ- ja opiskelukokemusta Kiinasta sekä (lähitulevaisuudessa) Singaporesta. – Lue Ilarin kirjoittamat jutut.
Maria Kauko – kirjoittaja

Maria Kauko – kirjoittaja

Maria Kauko on erityisesti Kiinan politiikasta kiinnostunut virkamiestehtäviin työ- ja elinkeinoministeriöön harhautunut Tampereen yliopistosta valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteri. Kansainvälisen politiikan opintojen lisäksi Marialla on kiinan kielen ja Aasian tutkimuksen opintoja Helsingin yliopistosta sekä useasta kiinalaisesta yliopistosta. Maria työskenteli aiemmin sinologina Suomen suurlähetystössä Pekingissä. Työkokemusta hänellä on myös Euroopan parlamentista sekä kansalaisjärjestökentältä. – Lue Marian kirjoittamat jutut.
Veikko Mäkelä – kirjoittaja

Veikko Mäkelä – kirjoittaja

Veikko Mäkelä työskentelee projektipäällikkönä Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmässä. Hän on yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineenaan kansainvälinen politiikka. Mäkelä on kiinnostunut globalisaation varjoilmiöistä, inhimillisen ja kriittisen turvallisuuden kysymyksistä ja Itä- ja Kaakkois-Aasian politiikasta. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. IOM:ssä ja ulkoministeriössä.
Katri Kauhanen – kirjoittaja

Katri Kauhanen – kirjoittaja

Katri Kauhanen on Etelä-Koreaan erikoistunut väitöskirjatutkija ja yleisen historian FM Turun yliopistosta. Väitöskirjassaan hän tutkii korealaisen naisasialiikkeen historiaa ja kansainvälisiä verkostoja kylmän sodan aikana. Tällä hetkellä hän työskentelee Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskuksessa tutkijana ja opettajana. Katri on aiemmin toiminut tutkimustehtävissä Turun yliopiston lisäksi Maanpuolustuskorkeakoulussa. Itä-Aasian lisäksi Katria kiinnostavia aiheita ovat kansainvälinen koulutus sekä tasa-arvoon ja rauhaan liittyvät kysymykset. – Lue Katrin kirjoittamat jutut.
Eero Tuorila – kirjoittaja

Eero Tuorila – kirjoittaja

Eero Tuorila on erikoistunut Japanin politiikkaan. Eero on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Turun yliopiston Itä-Aasian tutkimuskeskuksesta, jossa hänen gradunsa käsitteli Japanin perustuslain uudelleentulkintaa. Hän on aiemmin suorittanut kansainvälisen politiikan kanditutkinnon Kentin yliopistossa Englannissa, ja on työskennellyt harjoittelijana Suomen Tokion suurlähetystössä. Eero on töissä viestintäalalla. – Lue Eeron kirjoittamat jutut.
Hae
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt